Facilitators

Thibaud Bruna - Build the Best You - The Program

Thibaud Bruna

Facilitator

Thibaud heeft ruim 10 jaar ervaring in internationaal ondernemerschap. Met veel enthousiasme bracht hij verschillende creatieve innovaties tot leven. Tegelijkertijd ontwikkelt hij zich steeds verder in zijn passie voor persoonlijke ontwikkeling en coaching. Zijn interesse hierin begint al vroeg – op zijn zestiende ontmoet hij zijn mentor die hem veel bijbrengt op het gebied van persoonlijk leiderschap en spiritualiteit. Jarenlang is hij in de leer en ontwikkelt hij zich via verschillende Oosterse en Westerse disciplines tot een volwaardig en gecertificeerd begeleider van individuele ontwikkeling en groei. Hij merkt bij zichzelf en bij zijn omgeving dat de behoefte groot is om authentiek te leven, van binnenuit. Hij besloot BTBY vorm te geven om dit te kunnen realiseren.

 

‘We houden ons steeds meer bezig met de vraag hoe we een leven kunnen creëren dat werkelijk bij ons past. We willen zijn wie we écht zijn en we willen het leven volledig leven. Dit programma biedt daar een antwoord op.’

Monique-build-the-best-you-square

Monique Beek

Facilitator

Monique was jarenlang eigenaresse van een PR-bureau gespecialiseerd in fashion en beauty. Ze vond het bijzonder om veel contact te hebben met verschillende mensen en in te zoomen op hun passie, waarna ze er samen voor zorgden dat die passie groot werd. Na zeven jaar was ze op zoek naar meer diepgang. Ze merkte dat het vooral de mens zelf was wat ze het meest boeiend vond. Zo ontpopte haar werkelijke passie, het begeleiden van mensen in hun persoonlijke groei. Ze besloot zich daarom om te scholen tot coach. Nu kan ze met haar opgedane kennis, feilloze intuïtie en haar vermogen om een authentieke verbinding te maken, mensen helpen om de beste versie van zichzelf te worden. 

 

‘Sinds ik m’n coachopleiding heb gevolgd en de tools die ik mensen leer in BTBY ook zelf toepas, voel ik me nog meer mezelf. Ik ervaar innerlijke rust, ben gelukkiger en haal veel meer uit het leven. Dat gun ik iedereen.’ 

Shari-Iskandar

Shari Iskandar

Meditatie expert

Na een studie econometrie en gewerkt te hebben in verschillende start-ups komt Shari erachter dat de manier waarop ze leefde te stressvol was met als gevolg een burn out. In die periode begint ze met het intensief beoefenen van yoga en meditatie en voelt ze dat dit precies is wat ze nodig heeft in haar leven. Ze besluit haar hart te volgen en volgt verschillende internationale opleidingen in yin yoga en meditatie. Vandaag is zij een teacher die met veel liefde les geeft in deze practices. Shari is van mening dat yoga en meditatie het beste is wat je voor jezelf kunt doen en ze wil dit daarom zoveel mogelijk andere mensen ook laten ervaren. Via haar benaderbare manier van lesgeven nodigt ze je uit om te voelen wat hier en nu is.

 

‘Ik ben ervan overtuigd dat het cultiveren van een meditatie practice het beste geschenk is dat je jezelf kunt geven’

Stefanie-Klaver

Stefanie Klaver

Health coach

Stefanie Klaver is al zolang ze zich kan herinneren bezig met gezondheid. Zij is orthomoleculair voedingscoach en in die rol dagelijks bezig met het begeleiden van cliënten in optimalisatie van hun gezondheid. In 2016 startte zij Klaever Health. Klaever Health is een all-in-1 ‘health-centre’ waar je terecht kunt voor personal training, orthomoleculair voedingsadvies, lab onderzoek, kwalitatieve supplementen, cleanse programma’s en verse juices & smoothies. Een fijne bijkomstigheid is Stefanie’s West-Friese achtergrond welke zorgt voor haar nuchtere aanpak. Ze is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen maar neemt hypes & trends met een korreltje zout. 

 

‘Just because you’re not sick doesn’t mean you’re healthy. Stop settling for ok when optimal is in range’